Кој прави деца – на поклон му следи ручан саат (видео)

Сподели со своите пријатели

Жена сака да га изненади мужа, и дава му поклон за кој он мисли дека у најмалу руку е Apple Watch. Арно ама, унутра се крие много поголемо изненадување.

Loading...

Сами си видите што се крие унутра у кутију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.