Кој ли му даде дозволу на оваквога шофера? (видео)

Сподели со своите пријатели

И овој е видео што ни стиза директно од Русију, народ што по сви онлајн видеа изгледа и не се снаваѓа превише сообраќај.

Loading...

Овој е типичан пример за такви особе, другар направи куршлус на паркинг.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.