Кој игра боље: Новак Ѓоковиќ или трбушна плесачица? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ѓоле стално знае да изненади с’с свои скриени таленти, а он освен што е најдобар тенисер на свет, у суштину се понаша како и сви други нормални људи, за разлику од некои што при малу пару поулавев.

Loading...

Он знае да заигра и с’с трбушну плесачицу, па ако пропадне тенис може да се нада малце и на овуј професију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.