18.05.2015 13:25

Кога животот ќе стане авантура (видео)

Facebook Twitter Google+

Понекогаш, во животот не се потребни само пари за да можете да си дозволите авантура.

Можеби желбата да се доистражи неистраженото е тоа што го турка човека во непознати светови.

Loading...

Погледнете…


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments