Кога познат битбоксер помага на обичен бездомник (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат англиски битбоксер Џек Гриноу, поминувајќи на улица во Кембриџ, одлучува да му помогне на бездомникот така што ја зема неговата усна хармоника и направи мал уличен перфоманс.

Loading...

Случајните минувачи, следејќи го неговиот настап, беа повикани од музичарот да дадат парична помош на кутриот бездомник.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.