Кога ја слушнаа како пее – жирито не ги сокри солзите (видео)

Сподели со своите пријатели

На музичкиот натревар за деца ”Гласот на децата 2015” што се одржува во Германија, настапот на младото девојче со песната ”Time to say goodbay” во оригинална изведба на Андреа Бочели и Сара Брајтман, измами солзи на член од жирито и дел од присустната публика.

Loading...

Девојчето ја исполни познатата песна во оперска верзија како да е школуван оперски глас.

Натпреварите на ова музичко шоу се карактеристични по тоа што жирито не ги гледа присутните натпреварувачи, се` до стискање на тастерот за давање глас за натпреварувачот.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.