Кога домашното милениче ќе порасне во вистински џин (галерија)

Сподели со своите пријатели

Кучињата се животинска раса за која нема правило колку може да бидат големи, но и мали. Но, дали тие се огромни или минијатурни, тие сепак се сметаа за човеков најдобар пријател.

Loading...

Но, што кога големината ги надминува сите очекувања на сопственикот.

Следните фотографии ќе ви го покажат моментот кога дома имате не куче, туку вистински џин.

 

Loading...

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.