Кликни лајк за живот без селфи и зјапање у телефон (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали се сеќате на живот без мобилан и селфи? Сакате ли да се врати време к’д забава на масу беше игра на зборови, зезање и сеир?

Loading...

Ако имате било какву сумњу за тој што е боље, живот пренесен на Фејсбук или офлајн забава, онда, изгледајте га видео докрај.

Иначе, содржина на видео запис е дел од кампању #LIKELIFE.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.