Ќерка сака да има беќара – мама не дава (видео)

Сподели со своите пријатели

Ќерка на свои 14 године си фатила беќара. Нормална работа.

Loading...

Беќар кој е постар 7 године, не е добар кандидат за мајку, па она одлучи да преземе ствар у свои руке.

Еве како се заврши една љубовна романса.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.