Ќе умреше едејќи жути феферонке (видео)

Сподели со своите пријатели

Да едеш феферонке не е проблем, ама да глумиш дека можеш да издеш целу феферонку од зезанцију и да глумиш пред камеру дека ништо не ти е и не е б’ш л’сно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.