Ќе се запрепастите к’д ќе видите што правив овија Руси на 40-ти спрат (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека су Руси адреналински настроени е повише од јасно, али к’д ќе погледнете што уствари правив овија е туј веќ ќе ви се наежи кожа, и ќе очекуете свак момент да рипнев од 40-ти спрат и да се раскостив доле па ни саатџија да не може да ги састави после.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.