Ќе помислите дека е бездомник, а он е уствари најдобар уличан бубњар (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е Дарио Роси, а он с’с импровизирани инструменти ствара ненормално добру музику, а користи само предмети што ги најде.

Loading...

Дешавка е од Амстердам, а људи се чудесва дали е он бездомник или најдобар уметник. Сигурно много људи би сакале он да биде дел од њин бенд, пошто ако овакву музику прави с’с тенџериња и кофе, замислете га на прави инструменти.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.