Кинески војници вежбав како од челик да су (видео)

Сподели со своите пријатели

Викав дека една држава е толко безбедна и јака колко што е јака и њојна Армија, а ако судимо посред овој значи дека Кина нема гајле за своју безбедност пошто к’д ќе видите што они све правив на вежбу, можете само да замислите на што све су спремни у борбу против непријатељи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.