К’д жене шофери ќе се разбеснив (видео)

Сподели со своите пријатели

Не су л’сни ни мужи, ама од жене шофери бегајте подалеко, ако не ви е јасно зашто треба дефинитивно да га погледнете видео.

Две жене на сред улицу упаднале нешто у вербалну сваѓу и после седнуев и двете у авто и каок луди почнуев да се гурав и ударав, а иначе видео ни доваѓа од Русију, такој да ваљда ќе разберете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.