К’д жена вози очекујте бизарну несреќу (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако и даље се чудите зашто за жене викав дека су лоши шофери и дека не умев да возив, погледнете га овој видео и све ќе ви биде јасно. Што ли ву е било у тија моменти у главу само она си знае.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.