К’д жена вози авто може да иде и на две тркала (видео)

Сподели со своите пријатели

Овај постара жена е доста популарна на интернет, затој што е могуќе она за кратко време да биде нов Шумахер како е почнала.

Loading...

Она од бензинску излетуе с’с авто и на неколко секунде га вози само на две тркала. Прави опасни маневри, ама не затој што сака, него затој што не уме да вози па удри с’с две тркала у тротоар и авто се накриви.

А, дека не треба не треба на одредени особе да има се дава да возив, овој е жив доказ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.