К’д возиш Ферари од 270.000 евра, а не знаеш да паркираш (видео)

Сподели со своите пријатели

На сви им е познат стереотип дека жене не знаев да возив и да паркирав како мужи иако тој још не е научно докажано, ма да овој видео не им иде у прилог на жене возачи.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.