К’д упорно се трудиш да изедеш метак у главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Симпатични јапански туристи, понекад знаев да пројдев границу и да се понашав контра тој што им е дозволено дома.

Loading...

Еве како замалко мало Јапанче ќе изедеше


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.