К’д уместо кола, Фолцваген ќе произведе количка за бебе (видео)

Сподели со своите пријатели

Иритирани од Фејсбук коментар на рекламу за Фолцваген, тим на инжињери земев ствар у свои руке, и направив количка кои имав уградено сензор, за да количка исто како и ауто, појде и застане на свако движење или нагло кочење.

Loading...

Колица су атестирани од инжињера кој уместо куклу, у колица ќе га стави свое дете.

Еве како изгледа тој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.