30.05.2015 12:12

К’д тест на кочнице појде у погрешан правац (видео)

Facebook Twitter Google+

Иако у упутство за тестирање на кочнице и АБС систем пишује да не се врши над људи, некоја будала реши да га направи сасвим спротивно од тој што е напишано.

Како резултат на непочитување на препоруке, на тестирање на кочнице на Волво модел HC 60, двоица људи завршисва на хаубу.

loading...

Тој е тај фатална грешка куде 99 посто људи.

Упутство се чита тек к’д се деси несреќа.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments