К’д те стегне зор, искакаш се у лифт (видео)

Сподели со своите пријатели

Без и малце срам она се искака у лифт. Она си е мислила среќа никој не улегна одма после њума иначе ќе пукнеше брука, ама јадна не е знала дека има камера и дека с’га највероватно гу пљука пола свет.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.