К’д те разбудив после тешко пијанчење и тутун (видео)

Сподели со своите пријатели

Идеш на журку, пиеш, пиеш и па пиеш, испушиш ед’н тон тутун, дојдеш дома, едвај га најдеш кревет, и само што затвориш очи, некоја будала дома се најде да те разбуди, пошто доста ти било спање.

Loading...

И после сложиш фацу како овој бебе. Нормално


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.