К’д те примив у Пожарну по партиски кључ (видео)

Сподели со своите пријатели

Овија д’нови, на социјални мреже е актуелна расправа за тој, кој е примен у редови на Пожарну службу, односно, дали тој су људи на партије или се работи за квалификувану работну силу.

Loading...

Кој си доби работу – наздравје, пошто свака идна расправа за тој е само мочање уз ветар.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.