К’д те примив у МВР сас партиску књишку – volume 3 (фото)

Сподели со своите пријатели

Полицајци у Гранд Рапид, град у американску сојузну државу Мичиген, интервенирале на пријавено семејно насилство, за да цели десет минута га тражив насилника кој е снимен куде се крие над полицајски главе.

Loading...

Фотографија објавена на социјалну мрежу Ингур, бележи три милиона прегледа.

Capture

Случај се деси на 31 јули, и за исти има натпис у Детроит Фри Прес.

Полицајци дојде на повик и врата им отвори пријавен насилник, ама, к’д види униформе, почне да бега и им тресне врата пред нос. Полицајци некако успеев да ги отворив врата, а од насилника, нит трага – нит глас.

Жртва на насилство е пронајдена у подрум, а после десет минута, некој од полицајци примети дека насилник си кулира на кров.

 

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.