К’д те погоди песма све може да почека за да се изиграш (видео)

Сподели со своите пријатели

И најдосадна работа може да биде интересна, све што треба е да ве погоди добра песма и да се фрљите на ноге. Исто такој направија радник на некоју бензинску пумпу у Русију.

Доваѓав да пунив гориво  и на почетак све делуе нормално, док не слушна едну песму и почна да игра. Играње е за сваку пофалбу, а муштерие сигурно ќе дојдев поново.

За овакви радниците треба и бонус плата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.