К’д те погоди песма не бираш куде ќе се разиграш (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е едно од видеа што д’н може да ви га направи поубав, т.е. да ве насмее до слузе пошто е жив доказ дека к’д песма погаѓа нема промашај.

Loading...

Црногорац на сред автопут се разигра ни мање ни више на песму на Јелену Карлеушу, а играње е строго по ритам на песму. Његови кораци и покрети су „магични“ и ќе ве натерав да се смеете цело време док га гледате видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.