К’д те демек фалив а направив те пртаљ (видео)

Сподели со своите пријатели

На шоу ”Звезде Гранда” и не знаемо б’ш што се дешава откако не поев наши кумановци, ама, тој не значи дека нема да ви пренесемо што има ново.

Loading...

Како се ближи крај на шоу, такој падав све потешки зборови, критике и ред слузе, ред мрсољи.

Еве што гу снајде кандидатку Билјану Марковиќ откако беше жива фатена сас зарипнат глас, пошто пуно пое на шаторски свадбе и весеља.

Као позитивна критика од жири, а они уствари гу направива пртаљ.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.