К’д тато има сто пута бољи рефлекс од маму (видео)

Сподели со своите пријатели

Чување на деца од страну на татка е посебан феномен. Не затој што татко знае тој да га направи подобро, него затој што татковски рефлекс за спречување на бељу е далеко поразвиен од мајчински инстинкт.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.