К’д снимање на екстремни изазови ги пројде сви границе (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема бегање од факт дека нешто случајно може да појде на лоши к’д људи покушавав да ги направив некои од најопасни изазови и све тој да га снимив због некоју си цифру на прегледи на интернет.

Loading...

Како што може да видите и на овој видео, екстремни изазови су доста опасни и не се одвивав увек како што е замислено.

Овија људи што ќе имате можност да ги видите су едноставно среќни што су још увек живи, такој да памет у глави, затој што прегледи на интернет нема да ви га сачував живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.