К’д скок од мост појде на лошо (видео)

Сподели со своите пријатели

Уместо да се одбие од површину на воду и да се врати горе, како и при свак „банџи џамп“, његова глава се забива у моер и он остануе целосно потопен.

Loading...

По све изгледа дека никој не се потрдуија да гу измеру далечину меѓу мост и воду пред да рипне овј другар.

Овој е момент к’д срце може да му застане на човека. Он снимаја рекламу у Банкок, за кинески мобилен оператер к’д се све овој десило.

Едн од чланови на екипу требало да рипне прв и да гу тестира работу, ама процедура била утната.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.