К’д си пијан и жена не те пушта да улегнепш унутра (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е страшно добар пример како изгледа к’д муж доваѓа дома и гу моли жену да га пушти да улегне, ама работа е што овдека су главни ликови пијаница Сејад и његова жена, т.е. мачка и газдерица.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.