К’д си пијан и треба да играш „Пингвин денс“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Имаше перд некое време још едно овакво видео, ама колко пута и да га гледате ќе се газите од смејање к’д некој што е доста испија покушава да игра Пингвин денс и изгледа како да ги реди гости, пошто сви бегав од пред њега.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.