К’д си гладан можеш и вола да изедеш (видео)

Сподели со своите пријатели

Богами к’д се осеќамо гладни знаемо да се наедемо како стоке и ситку да немам, или муабет и печенога вола би изедеја. Е такој се понаша девпјчево што гмечи како да су га изгледанувале с’с д’нови.

Ама слатко нека му е.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.