К’д си дете и врата на гаражу ти изгледав магично (видео)

Сподели со своите пријатели

Не викав сви за џабе дека детство е најубав период од живот. Док још увек ништо не разбираш све е ок и убаво и живиш у некој имагинаран свет.

Loading...

Такој сигурни смо дека гримаса коју гу прави овој детенце к’д његова мајка почна да ги отвара врата на гаражу ќе ве насмее и ќе се пристите на ваше детство – време к’д све ви е било интересно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.