К’д шала појде на лошо – следи ќутек (видео)

Сподели со своите пријатели

И овај е една од много у низу шале, куде другар зезнуе другара, али у овуј е укључена и девојка на жртву на т’ј начин што она се тушира (демек), а другар на беќара ву гу снима и се самозадовољуе.

Loading...

У т’ј момент доваѓа другар, а што се после дешава…хм…?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.