К’д сфатиш дека си направија огрому грешку, а шеф умре од смејање (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко преко ноќ бидна ѕвезда на социјални мреже, а разлог е бизаран, ама много смешан.

Он само што почнаја да работи у некоју си фирму што се бави с’с инсталацију на ВЦ шоље, а на видео може да се види како се он гордее с’с свое дело. Арно ама ај да ги затвори врата, оп не бива.

Не е крив он што е мало ВЦ па забравија дека врата треба да се затворив, шеф му се згази од смејање, а дали е следуваја отказ кој знае.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.