К’д седнеш да се возиш с’с некога па се покаеш (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурно сте биле у ситуацију да се возите с’с некога што нема осет к’д ќе га нагази гас, па да измрдате од стра дали уствари ќе гу преживите туј вожњу.

Иста ситуација е и куде овога момка, освен што њега га возив луди професионалци, а нас по Куманово луди таксисти.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.