К’д се возиш с’с мотор на кишу можеш да си настрадаш (видео)

Сподели со своите пријатели

Среќа е што и двоицата немав некои сериозни повреде, али ош поголема среќа е што овај девојка има беќара што не паничи, иначе можеше да дигнев панику и галаму и да вриштив.

Loading...

Како и да е, не возете мотор на овакви услови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.