К’д се веќ пере авто нека се испере и менаџер (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е дешавка од авто пералну у коју се десија мал инцидент, а камера тој га забележиле па с’га се смеев сви на овога човека, кој едвај преживеја по све изгледа.

Loading...

Највероватно нов у предузеќе, дечко беше увлечен од машину и цело време се врта с’с перке, али добро е жив и здрав га коментира после настан, а овој му е искуство плус у живот – с’г знае како ги е на авта.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.