К’д се улетвиш од алкохол и немаш претставу што правиш (галерија)

Сподели со своите пријатели

Мора да признаете дека на сви ни се е десило да се напиемо и некад да имамо помутено памтење, да не боли глава следеќи д’н, ама надамо се дека не сте претерувале до толко за да изгледате како екипа од слике што можете да видите подоле.

 

Loading...

0e2b69f2-5328-40e6-89cd-faf6f5c695e7_tablet

 

1f3a4ed0-b014-44e5-8532-13cf9dcad406_tablet

 

a6a81790-dcdc-4abd-9663-608b79083e73_tablet

 

af630cef-421e-4a67-96bc-43e420f020f1_tablet

Loading...

 

painfully-awkward-nightclub-01

 

painfully-awkward-nightclub-06

 

painfully-awkward-nightclub-08

 

painfully-awkward-nightclub-12

Loading...

 

painfully-awkward-nightclub-29


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.