К’д се родиш како сообраќајац (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко од Казахстан, освен што треба да биде пофален што за неколко минута успеа да га организира сообраќајан метеж на раскрсницу, треба да биде пофален и што се снајде много подобро од полицајци кои само свирив и накрај, па гу забрљав работу.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.