К’д се разбудиш за на работу, а не знаеш куде ти е телефон (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој ни е некако на сви познато и не мора да е у прашање работа, може и на школарци и студенти да ги се деси, да се разбудив надвор да почнало да се разд’нуе, аларм не ѕвонија и почнуе потрага по мобилан.

Loading...

Е, на видео тој е мачка, али свакако ако нас некој да не снима насабајле куде га тражимо телефон тој не би изгледало ништо поразлично.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.