К’д се кума труди превише около играње (видео)

Сподели со своите пријатели

Да бидеш кум или кума на некога е голема част и значи дека те некој поштуе превише. Е ваљда пошто гу овуј куму исто поштуев, она за да врати с’с поштовање и да се покаже како весел гост на свадбу малце упадна у некој филм дека игра убаво, а ви га погледнете видео и смејте се слободно.

Loading...

Сигурни смо дека видео ќе ви га разубави овј тмуран викенд барем на кратко.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.