К’д се избрукаш још на прво прашање у квиз (видео)

Сподели со своите пријатели

Не може свак да биде дел од „Милионер“, тој Трендо знае да ви га објасни додуше најубаво, али еве и Хрватска има своју верзију вика се „Милијунаш“ у кој седнуе некој што мислија дека е довољно паметан за тој, ама падна још на прво и наједноставно прашање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.