К’д сакаш да гу импресионираш девојку па испаднеш будала (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема мушко што не сака да импресионира девојку за коју мисли дека е убава и што му се свиѓа, пред њума е спреман да направи све и правете све што е дозволено, само пазете да не испаднете будале. У т’ј случај само може да гу насмеете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.