К’д руски мафијаши отидев у Америку (видео)

Сподели со своите пријатели

Пред вас е видео од цели 17 минута на кое можете да видите како изгледа посета на руски мафијаши у Америку, они имав пар еи не се плашив од ништо.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.