09.11.2015 12:12

К’д руски камионџија ќе се унесе у филм дека вози на рели трку (видео)

Facebook Twitter Google+

Како и мал милион други и овој видео ни доваѓа од Русију, а покажуе колко е тамо сообраќајна свест на едно „високо“ ниво, нешто слично како у Куманово. Ми смо много слични по овој прашање, ама немамо толко големи улице за да и наши камијонџие правив овакви маневри.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments