К’д работе појдев од лошо на полошо (галерија)

Сподели со своите пријатели

Слушнале сте га сигурно муабет к’д стари људи ќе кажев и од лошо има полошо.

Loading...

Епа еве ви доказ. На галерију што следи можете да видите дека увек има полошо од нешто што на вас ви се е десило.

Па изволте, тешете се.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.