К’д професори полудив конференциска сала се претвори у ратну зону (видео)

Сподели со своите пријатели

Професори су обично познати како фини, културни и мирни, ама „испод мира триста вира“ па почнасва да летив стоплице низ целу салу, за да на крај интервенирав около 150 полицајци да ги разделив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.