К’д пробаш да га ослободиш нинџу у себе (видео)

Сподели со своите пријатели

Лубеница е едно од најубави освежувања у тек на лето и тој е факт, а начин на сечење често знае да биде досадан за сви, па еве и за овога дечка од видео.

Он решија тој да га направи на малце поразличан начин, т.е. с’с мачету у руке, али за све треба мозак…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.